verhuurnieuws

verhuurnieuws Triade Party Rent
Wij houden u graag op de hoogte. Over inspirerende projecten uitgevoerd met onze opdrachtgevers. Of over gehaalde doelen in onze klimaatneutrale bedrijfsvoering.
De laatste nieuwe items in ons assortiment staan op Nieuw.

Verhuurnieuws 2019
Op 1 april bestaat Triade Party Rent 25 jaar! Wij hebben een marketing en communicatie stagiaire gehad. Lees meer over de stage bij Triade Party Rent.

verhuurnieuws 2018
De zomer van 2018 was met vele extremen. De sponsoring van goede doelen restaurant Happietaria in Utrecht. De openlucht bioscoop op landgoed Doornburgh in Maarssen. De transportfiets blijkt een goede én snelle optie voor spoedleveringen naar het Museumkwartier.

verhuurnieuws 2017
Met de meeste spoed op de fiets voor ’n last minute levering. Zaterdag 13 mei faciliteerde we samen met evenementenbureau ID310 de lunch voor de de opening van de Dafne Schippersbrug. Onze terrastafels krijgen ’n leuke rol toebedeeld in de commercial van Crystal Clear en uiteraard de sponsoring van Happietaria Utrecht.

verhuurnieuws 2016
Baris Sahan, stagiair marketing & communicatie aan het Business & administration College Utrecht, heeft z’n stage met een dikke voldoende afgerond. Triade Party Rent is hoofdsponsor van Happietaria Utrecht wat feestelijk geopend is door Kardinaal Eijk. Samen met de Mobiele Wijnbar staan we op Event 2016 in Jaarbeurs Utrecht. We introduceren de blauwe zak om folierecycling bij onze afnemers mogelijk te maken.

verhuurnieuws 2015
Het tweede hands bestek ging naar Scouting Niftarlake in Breukelen en we waren wederom sponsor van Happietaria Utrecht. In de zomer was het tijd voor de Tour de France en kon de handdoeken- en theedoeken was lekker drogen in de zon. Twee studenten van de Rotterdam Business School maakten een master thesis over de circulaire economie. Een MBO student zocht het dichter bij huis met een klantentevredenheid onderzoek.

verhuurnieuws 2014
Als vaste sponsor waren we aanwezig bij de opening van Happietaria Utrecht. Burgemeester Jan van Zanen rolde symbolisch de rode loper uit. Op zaterdag 1 maart 2014 vierde Ad Vermeulen zijn 65e verjaardag. Triade Party Rent is in de maanden juni en juli oranje gekleurd vanwege de sporten voetbal en wielrennen. Met onze bijzonder groene bedrijfsvoering haalden we op zaterdag 12 april 2014 het AD Utrechts Nieuwsblad.

Laatste bijgewerkt
woensdag 14 november 2018