Over ons

Wie is Triade Party Rent?

Of beter gezegd: wie zijn de mensen achter Triade Party Rent. Een team van vier vaste medewerkers aangevuld met oproepkrachten en af en toe een stagiaire. Ze stellen zich in willekeurige volgorde voor:

Arjan Hoogendoorn

Sinds 1 juli 2019 eigenaar van Triade Party Rent B.V.

Hij houdt van oplossingsgericht denken en staat positief in het leven. Geen 9 tot 5 mentaliteit. In zijn vrije tijd zit hij graag op de mountainbike en geniet dan van de mooie routes op de Utrechtse Heuvelrug.

Werkzaam geweest bij Event Rent BV., waar hij het denken in oplossingen heeft geleerd. Daarna bij Buro Vloeradvies BV. gewerkt. Tijdens deze werkperiode was hij in de weekeinden al bezig met zijn andere bedrijf FP-verhuur om feesten en partijen op te bouwen.

De mogelijkheid om Triade Party Rent over te nemen was een stap vooruit en een mooie uitdaging om samen met Ad, Frank en Richard het bedrijf naar een hoger level te brengen op gebied van het organiseren van een totaalpakket voor feesten, bruiloften, events en op het gebied van aankleding.

 

Ad Vermeulen

Is een centenmens. Vanaf het begin van zijn werkzame leven is hij met financiën bezig, eerst als assistent accountant en daarna als boekhouder.

Loopt zeer regelmatig hard in de week, normaliter 3 keer. Zijn mooiste loopevenement is de Berenloop op Terschelling die hij nu 20 keer heeft gelopen. Het houdt hem fris en lenig.

Na zijn pensionering is hij gedeeltelijk blijven werken. Naast het “normale” werk, is hij al vele jaren werkzaam als penningmeester van een kerkgenootschap en een scouting vereniging. Naast het penningmeesterschap was hij koster van de kerk.

Zijn hele leven woont hij in Utrecht. In het begin op het oude Stationsplein waar zijn vader een café had, genaamd de Postillon. Heeft daarna in Zuilen gewoond en nu in Utrecht Oost.

 

Frank van Dijk

Is een gevoelsmens. Vind humor erg belangrijk en is altijd in voor een praatje en een dolletje. Werk is voor hem zeker belangrijk maar zijn sociale leven is dat ook.

Sporten doet hij graag in zijn vrije tijd, met name (zaal-)voetbal. Doordeweeks in competitieverband met vrienden. Daarin zeer fanatiek en prestatiegericht, maar ook zeker met een hoop plezier erbij. Daarna gezellig met z’n allen bijkletsen in de plaatselijke kroeg, onder het genot van een hapje en drankje, hoort daar absoluut ook bij. Daarnaast kan hij ook erg genieten van een goede film.

Voordat hij begon bij Triade Party Rent is hij voornamelijk actief geweest in de sportbranche. Eerst de opleiding in de sport afgerond en daarna een tijdlang werkzaam geweest in met name sportwinkels. Daarbij een hoop geleerd wat daar allemaal bij komt kijken. Blijft erg leuk om daar mee bezig te zijn.

Van oorsprong komt hij uit Maarssen, maar inmiddels woonachtig in een nieuwbouwwoning in Utrecht Terwijde.

Waarom bij Triade Party Rent? Dit is een gezellig, klein, vast team waar uiteraard gewerkt moet worden om doelstellingen te behalen. Wat voor hem net zo belangrijk is, is het plezier in je werk hebben. Elke dag zonder tegenzin naar je werk gaan is best fijn.
In zijn ogen is humor ook een sterke factor binnen het bedrijf. Zonder dit is het een stuk minder leuk. Ook de persoonlijke band met onze klanten maakt het werken bij Triade Party Rent erg prettig.

 

Richard Kazius

Is bedrijfsleider en was al op jonge leeftijd, sinds 1997, in dienst bij Triade Party Rent als vaste medewerker. Hij zorgt op een oplossinggerichte wijze ervoor dat alles reilt en zeilt binnen de organisatie, en is daarnaast graag zeer actief op de werkvloer om de klant zo tevreden mogelijk te houden.

Het groene werken werkt ook bij hem aanstekelijk, zo streeft hij samen met zijn vrouw voor zo weinig mogelijk restafval productie binnen het huishouden. En hebben ze in de achtertuin een moestuin aangelegd, om te kunnen genieten van eigen groenten en fruit.

Woont al zijn hele leven in het gezellige Maarssen en is hier dan ook niet weg te krijgen.

Familie staat voor hem bovenaan de lijst, als de familie ergens niet uitkomt of wat voor hulp dan ook nodig heeft, dan hoeven ze maar te bellen en hij schiet te hulp.

Staat graag op het voetbalveld, en gaat dan ook met volle overgave voor de winst. Zijn droom is om samen met het team elke zondag een mooie prestatie neer te zetten, en hierop te proosten tijdens de gezellige 3de helft. Naast het veld helpt hij bij diverse werkzaamheden.

Voor een potje biljart of klaverjassen is hij ook altijd in, dit doet hij dan graag in zijn stamkroeg.

 

De stagiaire

Vind je Triade Party Rent een uitdagend bedrijf en wil je graag stage lopen bij een verhuurbedrijf? We bieden stagiaires diverse mogelijkheden. Lees snel verder.

De geschiedenis van Triade Party Rent

Ben je benieuwd hoe Triade Party Rent is ontstaan? Lees dan hier over de geschiedenis.