Over ons

Wie is Triade Party Rent?

Of beter gezegd: wie zijn de mensen achter Triade Party Rent. Een team van vier vaste medewerkers aangevuld met oproepkrachten en af en toe een stagiaire. Ze stellen zich in willekeurige volgorde voor:

Arjan Hoogendoorn

Sinds 1 juli 2019 eigenaar van Triade Party Rent B.V.

Hij houdt van oplossingsgericht denken en staat positief in het leven. Geen 9 tot 5 mentaliteit. In zijn vrije tijd zit hij graag op de mountainbike en geniet dan van de mooie routes op de Utrechtse Heuvelrug.

Werkzaam geweest bij Event Rent BV., waar hij het denken in oplossingen heeft geleerd. Daarna bij Buro Vloeradvies BV. gewerkt. Tijdens deze werkperiode was hij in de weekeinden al bezig met zijn andere bedrijf FP-verhuur om feesten en partijen op te bouwen.

De mogelijkheid om Triade Party Rent over te nemen was een stap vooruit en een mooie uitdaging om samen met Ad, Frank en Richard het bedrijf naar een hoger level te brengen op gebied van het organiseren van een totaalpakket voor feesten, bruiloften, events en op het gebied van aankleding.

 

Shasja Dekker

Heeft veel gedaan op het gebied van dienstverlening. Onder andere bij de Publieke Omroep en de Kringloopbranche.

Vindt administratieve processen erg leuk en is, na jarenlang als bibliotheekmedewerker gewerkt te hebben, op 5 december 2022 gestart als administratief medewerker bij Triade Party Rent.

Leerde in korte tijd enorm veel over het party verhuur bedrijf en voelt zich helemaal thuis in Team Triade.

Aanwezig op de maandag, dinsdag en woensdag.

Verveeld zich thuis ook geen moment. Graag bezig in en om het huis en als het werk het toelaat gaat, het liefst 2x per jaar, naar Spanje.

 

Ton Bruisten

 

 

Richard Kazius

Is bedrijfsleider en was al op jonge leeftijd, sinds 1997, in dienst bij Triade Party Rent als vaste medewerker. Hij zorgt op een oplossinggerichte wijze ervoor dat alles reilt en zeilt binnen de organisatie, en is daarnaast graag zeer actief op de werkvloer om de klant zo tevreden mogelijk te houden.

Het groene werken werkt ook bij hem aanstekelijk, zo streeft hij samen met zijn vrouw voor zo weinig mogelijk restafval productie binnen het huishouden. En hebben ze in de achtertuin een moestuin aangelegd, om te kunnen genieten van eigen groenten en fruit.

Woont al zijn hele leven in het gezellige Maarssen en is hier dan ook niet weg te krijgen.

Familie staat voor hem bovenaan de lijst, als de familie ergens niet uitkomt of wat voor hulp dan ook nodig heeft, dan hoeven ze maar te bellen en hij schiet te hulp.

Staat graag op het voetbalveld, en gaat dan ook met volle overgave voor de winst. Zijn droom is om samen met het team elke zondag een mooie prestatie neer te zetten, en hierop te proosten tijdens de gezellige 3de helft. Naast het veld helpt hij bij diverse werkzaamheden.

Voor een potje biljart of klaverjassen is hij ook altijd in, dit doet hij dan graag in zijn stamkroeg.

 

Dylan Schijven

 

Pavlo Soroka

Carlo Indelicato

De stagiaire

Vind je Triade Party Rent een uitdagend bedrijf en wil je graag stage lopen bij een verhuurbedrijf? We bieden stagiaires diverse mogelijkheden. Lees snel verder.

De geschiedenis van Triade Party Rent

Ben je benieuwd hoe Triade Party Rent is ontstaan? Lees dan hier over de geschiedenis.