over ons

wie is Triade Party Rent

Wie is Triade Party Rent. Of beter gezegd: wie zijn de mensen achter Triade Party Rent. ’n Team van vier vaste medewerkers aangevuld met oproepkrachten en af en toe een stagiaire. Ze stellen zich in willekeurige volgorde voor:

wie is Triade Party Rent;  Ad Vermeulen

Is een centenmens. Vanaf het begin van zijn werkzame leven is hij met financiën bezig, eerst als assistent accountant en daarna als boekhouder.

Loopt zeer regelmatig hard in de week, normaliter 3 keer. Zijn mooiste loopevenement is de Berenloop op Terschelling die hij nu 20 keer heeft gelopen. Het houdt hem fris en lenig.

Na zijn pensionering is hij gedeeltelijk blijven werken. Naast het “normale” werk, is hij al vele jaren werkzaam als penningmeester van een kerkgenootschap en een scouting vereniging. Naast het penningmeesterschap was hij koster van de kerk.

Zijn hele leven woont hij in Utrecht. In het begin op het oude Stationsplein waar zijn vader een café had, genaamd de Postillon. Heeft daarna in Zuilen gewoond en nu in Utrecht Oost.

wie is Triade Party Rent;  Frank van Dijk

Is een gevoelsmens. Vind humor erg belangrijk en is altijd in voor een praatje en een dolletje. Werk is voor hem zeker belangrijk maar zijn sociale leven is dat ook.

Sporten doet hij graag in zijn vrije tijd, met name (zaal-)voetbal. Doordeweeks in competitieverband met vrienden. Daarin zeer fanatiek en prestatiegericht, maar ook zeker met een hoop plezier erbij. Daarna gezellig met z’n allen bijkletsen in de plaatselijke kroeg, onder het genot van een hapje en drankje, hoort daar absoluut ook bij. Daarnaast kan hij ook erg genieten van een goede film.

Voordat hij begon bij Triade Party Rent is hij voornamelijk actief geweest in de sportbranche. Eerst de opleiding in de sport afgerond en daarna een tijdlang werkzaam geweest in met name sportwinkels. Daarbij een hoop geleerd wat daar allemaal bij komt kijken. Blijft erg leuk om daar mee bezig te zijn.

Van oorsprong komt hij uit Maarssen, maar inmiddels woonachtig in een nieuwbouwwoning in Utrecht Terwijde.

Waarom bij Triade Party Rent? Dit is een gezellig, klein, vast team waar uiteraard gewerkt moet worden om doelstellingen te behalen. Wat voor hem net zo belangrijk is, is het plezier in je werk hebben. Elke dag zonder tegenzin naar je werk gaan is best fijn.
In zijn ogen is humor ook een sterke factor binnen het bedrijf. Zonder dit is het een stuk minder leuk. Ook de persoonlijke band met onze klanten maakt het werken bij Triade Party Rent erg prettig.

wie is Triade Party Rent;  Richard Kazius

Is bedrijfsleider en al op jonge leeftijd, sinds 1997, in dienst bij Triade Party Rent als vaste medewerker. Hij zorgt op een oplossing gerichte wijze ervoor dat alles reilt en zeilt binnen de organisatie, en is daarnaast graag zeer actief op de werkvloer om de klant zo tevreden mogelijk te houden.

Het groene werken werkt ook bij hem aanstekelijk, zo streeft hij samen met zijn vrouw voor zo weinig mogelijk restafval productie binnen het huishouden. En hebben ze in de achtertuin en moestuin aangelegd, om te kunnen genieten van eigen groenten en fruit.

Woont al zijn hele leven in het gezellige Maarssen en is hier dan ook niet weg te krijgen.

Familie staat voor hem bovenaan de lijst, als de familie ergens niet uitkomt of wat voor hulp dan ook nodig heeft, dan hoeven ze maar te bellen en hij schiet te hulp.

Staat graag op het voetbalveld, en gaat dan ook met volle overgave voor de winst. Zijn droom is om samen met het team elke zondag een mooie prestatie neer te zetten, en hierop te proosten tijdens de gezellige 3de helft. Naast het veld helpt hij bij diverse werkzaamheden.

Voor een potje biljart of klaverjassen is hij ook altijd in, dit doet hij dan graag in zijn stamkroeg.

wie is Triade Party Rent;  Mark van der Horst

Is een ochtendmens. Heeft geleerd dat er meer is dan alleen maar werken. Gaat na het werken sporten of fietsen. En beide fanatiek.

Deed twee keer mee met NK Tegenwindfietsen en denkt heel naïef deze wel te kunnen winnen. Houd van stappen ondanks dat hij Abraham gezien heeft. Staat in het #weekend regelmatig op de dansvloer bij Café Hofman in Utrecht.

Heeft wel een auto maar gebruikt deze voor slechts 2000 kilometer per jaar. Fiets maar liefst 6000 kilometer per jaar. Reist daarnaast vaak met de trein.

Werkt graag zo effectief mogelijk. Verzint daarvoor oplossingen om het werk sneller en makkelijker te laten verlopen.

Woont in Utrecht in een jaren dertig woning. Die woning is in de loop der jaren helemaal opgeknapt en vergroend. Gingen van een E-label naar een C-label. Thuis staan maar liefst zeven bakken om het afval te scheiden en één restbak. Zijn twee kliko’s zijn gestickerd met “mijnbak” en heeft ’n twitter account voor z’n kliko’s. Is gek van het milieu. Is de drijfveer achter de groene bedrijfsvoering van Triade Party Rent.

Heeft sinds kort het vrijwilligerswerk weer ontdekt. Werkte achter de bar bij o.a. het Fonteynfestival en Koningsnacht. Bij Happietaria Utrecht waar Triade Party Rent sponsor van is, werkt hij mee als vrijwilliger in de keuken of bij de afwas. Het begeleiden van studenten vanuit Jong Ondernemen doet hij al sinds 2005.

wie is Triade Party Rent;  dé stagiaire

Vind je Triade Party Rent een uitdagend bedrijf en wil je graag stage lopen bij een verhuurbedrijf. We bieden stagiaires diverse mogelijkheden.