verhuurnieuws 2019

verhuurnieuws 2019 Triade Party Rent

In verhuurnieuws van dit jaar alles over het 25-jarige jubileum van Triade Party Rent en onze stagiaire die een marktonderzoek heeft uitgevoerd. En dit jaar behaalde Happietaria Utrecht een mega omzet.

Triade Party Rent 25 jaar! 

Op 1 april 2019 bestaat Triade Party Rent precies 25 jaar! Onze marketing stagiaire Nisa Sacihan maakte deze supervette foto, voor onze media social media kanalen en bij het persbericht.

Happiataria Utrecht boekt mega opbrengst

Het pop-up restaurant #HappietariaUtrecht is voorbij. Dit jaar hebben 150 vrijwilligers gedurende 29 dagen maar liefst 2348 gasten over de vloer gehad in #MolendeSter in #Utrecht.
Bij het horen van de opbrengst gingen de aanwezigen compleet uit hun dak; een absoluut record voor deze Utrechtse editie! Maar liefst € 58.830,43 werd er opgehaald voor het goede doel.

Onze collega Mark van der Horst was meerdere keren vrijwilliger en Triade Party Rent is wederom aanwezig geweest als hoofdsponsor van deze succesvolle editie.

nieuwe stagiare marketing & communicatie

Mijn naam is Nisa Sacihan. Ik zit in het eerste jaar van de MHBO opleiding Marketing en Communicatie bij MBO Amersfoort. Mijn stageperiode omvat 400 uur in de periode van 11 februari tot en met 26 april 2019.

Naast het feit dat ik een usability onderzoek ga uitvoeren als stage opdracht, verricht ik ook de reguliere marketing werkzaamheden bij Triade Party Rent. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin bij mijn stagebedrijf.

Triade Party Rent is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. In het begin wist ik niet wat het betekende maar na mate de tijd vorderde heb ik gezien wat hiermee bedoeld wordt. Het is bijvoorbeeld zo dat Triade Party Rent kringloop papier gebruikt en het afval gescheiden houdt. Ook proberen ze zo milieu vriendelijk te blijven door materialen alleen te bezorgen in de regio Utrecht.