verhuurnieuws 2018

verhuurnieuws 2018 Triade Party Rent

In verhuurnieuws 2018 Triade Party Rent diverse interessante gebeurtenissen uit dit jaar. Met o.a. de sponsoring van goede doelen restaurant Happietaria in Utrecht, de openlucht bioscoop op landgoed Doornburgh in Maarssen en de transportfiets blijkt een goede én snelle optie voor spoedleveringen naar het Museumkwartier.

Bontrop

De oud ijzermannen van Bontrop zijn een bijzondere verschijning. Kijk maar naar de auto van deze heren, mooi toch! Ze zijn blij met ons oud ijzer en wij helpen mee aan de kringloop.
bontrop oud ijzer

buitenbios

De zomer Buitenbios in park Goudenstein was een doorslaand succes en twee keer uitverkocht. Mede door de vele sponsoren heeft deze editie een bedrag van 5000 euro opgebracht.
De opbrengst gaat naar Fight Cancer Stichtse Vecht.
buitenbios Landgoed Doornburgh

koffie mokken

We geven graag onze eigen draai aan het weeralarm van de hete zomer van 2018. Coderood of Codegeel; onze vrolijke koffiemokken zijn te huur in vijf trendy kleuren.
vrolijke koffiemokken in trendy kleuren

fietskoerier

Nalevering naar het Museumkwartier van Utrecht gaat met de fiets nét zo snel als met de auto. (en in ieder geval groener) Én het is een mooi fietstochtje lang de molen bij Oud Zuilen en de rivier de Vecht.
spoedlevering sneller op de fiets

Happietaria 

Wat ’n grandioos eindbedrag heeft de inzet van een grote groep vrijwilligers opgeleverd. Vijf weken lang was popup restaurant Happietaria Utrecht #theplacetobe, voor betaalbaar dineren voor het goede doel. Als vaste sponsor zijn we ook blij met het eindresultaat.
Happietatria Utrecht behaald top omzet