MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Triade Party Rent

Triade Party Rent is in 2006 gestart met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), hiermee is People, Planet & Profit onderdeel van ons beleid geworden. In dit jaar is tevens de nulmeting van onze CO2 uitstoot met de Milieubarometer. Na het vergroenen van onze bedrijfsvoering en reduceren van CO2 zijn we sinds 1 januari 2009 klimaatneutraal. Daarmee zijn we het eerste klimaatneutrale partyverhuurbedrijf van Nederland. Hier vind u ons sociaal jaarverslag.
Samengevat; huren is groen! En met een klimaatneutrale bedrijfsvoering is Triade Party Rent een groene en duurzame keuze!

product
transport

Bij het tanken van brandstof voor de bakwagens, sparen we niet voor suffe en veelal onzinnige cadeaus van slechte kwaliteit. Sinds oktober 2009 sparen we Air Miles voor Stichting Aap. Jaarlijks sparen we ongeveer 3500 Air Miles voor het goede doel.

Op locaties waar we als preferred supplier onze partymaterialen leveren clusteren we de ritten, waardoor er minder stops per week nodig zijn. Hierdoor hebben we minder transport, minder brandstof, minder arbeidsloon en ook minder CO2.

In het voorjaar van 2017 hebben we vanwege uitbreiding van het wagenpark allemaal een C1 rijbewijs moeten halen. Onderdeel hiervan is “het nieuwe rijden”. Hiermee is een forse brandstofbesparing mogelijk, draag je bij aan een schoner milieu en neemt je ongevalsrisico af.

Het volume van de huurartikelen tijdens transport is fors gereduceerd. Zodoende produceerden we samen met een plaatselijke ijzerboer compactere transportcontainers voor onze klapstoelen. Maar ook het hippe Valencia meubilair werd inklapbaar gemaakt waardoor ’n forse reductie op het transportvolume werd bereikt.

verpakking

Om hygiënische en logistieke redenen is ons servies & bestek verpakt in plastic zakken en kunststof transportbakken. Om het verpakkingsafval terug te dringen zijn we in 2008 overgestapt op het verpakken van grotere aantallen. Bestek niet uitsluitend verpakt per 10 stuks maar tevens per 50 stuks en borden per 30 & 40 stuks in plaats van uitsluitend per 5 stuks. Het inpakken gaat bovendien sneller en dit bespaard ook nog eens arbeidsloon.

Ondanks onze inspanningen om het verpakkingsafval te reduceren blijven onze opdrachtgevers met een flinke hoeveelheid verpakkingsfolie achter.
Bij enkele opdrachtgevers bleek interesse om deze folie op locatie in te verzamelen en retour te sturen aan Triade Party Rent. Met één biologische cateraar is een pilot gedraaid en de uitkomsten zijn positief.
Op 8 februari 2016 zijn we gestart met het retour nemen van onze verpakkingsfolie. Helaas hebben we vandaag moeten constateren dat het retour sturen van folie bij onze opdrachtgevers o.a. door wisseling van partymanagers weinig prioriteit heeft. Het project komt niet van de grond.

klimaatneutraal

In 2006 zijn we gestart met de milieubarometer en het monitoren van onze CO2 footprint. Door het bijhouden van o.a. gas-, water-, en stroomverbruik worden we bewust gemaakt op kansen voor besparingen. Na reductie en vergroenen heeft dit op 1 januari 2009 geresulteerd in een klimaatneutrale bedrijfsvoering. We zijn hiermee het eerste klimaatneutrale verhuurbedrijf van Nederland. In een kort filmpje vertelt Mark van der Horst, eigenaar van Triade Party Rent, enthousiast over klimaatneutraal ondernemen.

Voor onze CO2 compensatie werken we samen met Fair Climate Fund. Onze compensatie zorgt ervoor dat dezelfde hoeveelheid CO2 bij projecten in Zuid Afrika wordt gereduceerd. Zodoende wordt er geïnvesteerd in klimaatprojecten in ontwikkelingslanden waardoor arme gezinnen toegang krijgen tot schone energie. Onze CO2 uitstoot in 2017 bedroeg 14,5 ton, dit is een reductie van 50,17 % CO2 t.o.v. ons startjaar 2006.

circulaire economie

Huurmaterialen die niet meer voldoen, zoals ouderwets servies of linnen met uit de gratie geraakte kleuren, worden geschonken aan maatschappelijke organisaties zoals kerken, kloosters of scoutingverenigingen.

Tafellakens welke niet meer verhuurd kunnen worden gaan bij de fietsenmaker een tweede leven in als poetslappen. Sinds het voorjaar van 2012 heeft tweewielerspecialist Peter Macco uit Utrecht al heel wat fietsen opgepoetst met onze oude lappen.

Bij veel opdrachten komt bestek en servies terug wat niet van Triade Party Rent is en wat niet wordt opgehaald door onze afnemers. Deze materialen worden geschonken o.a. aan ’n scoutingvereniging voor gebruik in hun clubhuis en andere goede doelen.

Nieuw servies wordt geleverd in kartonnen doosje. Deze doosjes zijn uitermate geschikt voor hergebruik. We hebben een nieuw afzetkanaal gevonden bij Sportbay, onze buurman op bedrijventerrein Herenweg 64. Zodoende krijgen deze doosjes een tweede leven.

Na het reinigen worden de glazen gecontroleerd op glascorrosie of beschadigingen. Glazen met corrosie en krassen worden vervangen. Het oude glaswerk verdwijnt in de glasbak. Uiteraard goed om het glas te recyclen,  we zoeken naar een nieuw afzetkanaal om deze glazen een tweede leven te geven voor een goed glas wijn of een lekker koud biertje.

cradle 2 cradle

Vanwege de beperkte schaalgrootte van ons verhuurbedrijf zijn we niet bij het ontwerpproces van de producten betrokken. Nagenoeg alle servies, bestek & glaswerk wordt ingekocht bij leveranciers en producenten. Daarom kunnen we helaas géén invloed uitoefenen in dit proces om te sturen op vergroening.

reiniging servies & glaswerk

Voor het wassen van ons bestek, servies en glaswerk zijn we in het voorjaar van 2010 voor twee van de vier reinigingsmiddelen in onze korventransportmachine overgestapt op een minder belastende variant van Diversey Care, namelijk “Pur Eco”. De biologische afbreekbaarheid sluit naadloos aan bij onze bedrijfsvoering. Door automatische dosering zorgen we bovendien voor een minimaal gebruik van vaatwasmiddel. Deze vaatwasmiddelen voldoen aan de Europese verordening voor chemische stoffen REACH (1907/2006) (REACH – Registratie, Evaluatie, Registratie van CHemische stoffen).

Om te zorgen dat ons bestek streeploos uit de vaatwasser komt, laten we dit inweken met een middel uit ons eigen keukenkastje, namelijk soda. Voorheen gebruikten we gebruik van K1 van Diversey Care. We zochten naar een lagere milieu impact en soda paste hier prima in.

Voor de reiniging van glaswerk, servies en bestek gebruiken we een 4-tanks korventransportmachine met een warmte terugwinning. De machine is tevens voorzien van een Intelligent Control System. Hierdoor zijn de waskosten per korf voor water, electra en wasmiddelen meer dan gehalveerd. (e.e.a. volgens opgave van Rhima Nederland B.V.). Het reinigen geschiedt op één of enkele dagen per week, dus niet dagelijks in de stand-by modus. De machine opwarmen kort voor gebruik en gelijk na gebruik weer uitzetten scheelt ook veel energie.

Het wassen van statafelhoezen en kussentjes doen we in eigen beheer. Voor deze minder verontreinigde lakens maken we sinds april 2017 gebruik van Seepje. Wanneer deze superschillen water zien maken ze een natuurlijke vorm van zeep aan die onze tafellakens heerlijk schoon en zacht maakt.

Middelen uit grootmoeders tijd. Het kost veelal een fractie van de reguliere schoonmaakmiddelen en de belasting van het milieu is minimaal. Onze apparatuur ontkalken we met schoonmaak azijn. Sleepvuil op tafellinnen verdwijnt als sneeuw voor de zon met groene zeep. Schoonmaakmiddelen met doodskoppen en grote kruizen vanwege de schadelijkheid voor het milieu komen er bij ons niet in.

afval is grondstof!
Jaarlijks wordt ruim 75% van het afval van Triade Party Rent als nieuwe grondstof aangeboden.

bedrijfsvoering

Hoe heeft Triade Party Rent de dagelijkse bedrijfsvoering zo ingericht, dat de milieu impact zo laag mogelijk is. En dat kan altijd beter, zelfs na ’n dikke tien jaar vergroenen blijft er voldoende ruimte voor verbreding en verdieping.

hergebruik van afval

Het is een uitdaging om restafval zoveel mogelijk te voorkomen door preventie & hergebruik en hiermee te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Daarom worden papier & karton, glas, oud-ijzer, verpakkingsfolie, PMD, (Plastic, Metaal & Drankpakken) en KCA (Klein Chemisch Afval) gescheiden ingezameld. De toner cartridges gaan naar stichting AAP en ons oude ijzer wordt opgehaald door de ”oud-ijzerboer”. Per 1 januari 2017 wordt tevens ons GFT (Groente, Fruit & Tuinafval) van ons kantoor apart gehouden, jaarlijks ongeveer 52 kilo.

Papier, glas, verpakkingsfolie en restafval wordt opgehaald door de afvalverwerker. Door de lage vullingsgraad van het restafval is de frequentie van het legen (240 liter container) slecht één keer per halfjaar, wat een flinke kostenreductie heeft opgeleverd.
Indien er frituurvet in de gehuurde frituurpannen achterblijft, wordt dit apart afgevoerd naar het gemeentelijke afvalscheidingssstation.

Op initiatief van Triade Party Rent zijn per september 2013, de ophaaldagen van het restafval en het papier(afval) in overleg met onze afval verwerker, SITA gelijkgetrokken met de overige bedrijven op bedrijventerrein Herenweg 64. Daarmee worden kosten bespaard voor de afvalverwerker en CO2 reduceert doordat er minder transportbewegingen plaatsvinden.

hergebruik huurgoederen

Borden met chipping, oftewel stukjes van de rand, worden uit de voorraad gehaald. Sinds januari 2015 houden we deze grondstoffen uit het restafval. Als onze speciale “serviesbak” vol is leveren we deze voor recycling aan bij Stichtse Vecht Recycling, waarna het grondstof voor de wegenbouw wordt. Jaarlijks ongeveer 80 kg.

Brandwerende zwarte podium afrok wat na meerdere keren verhuren niet meer voldoet, gaat vanaf september 2017 in de textielcontainer voor hergebruik. Er mag veel meer in de textielcontainer dan je denkt. Kijk op de website van Milieucentraal voor deze en andere hergebruik weetjes.

Indien repareren van defecte elektrische apparatuur niet meer mogelijk is, gaat dit via het gemeentelijke afvalstoffen depôt naar Wecycle waar de E-waste vervolgens wordt gerecycled.

koffie & thee

Sinds 2007 gebruiken we koffie met het Fairtrade keurmerk. In de verpakking is geen aluminium folie verwerkt en daarom volledig recyclebaar via PMD. Voor het zetten van onze eigen koffie gebruiken we ’n ouderwets pruttelpotje met ongebleekte koffiefilters.
In april 2013 zijn we overgestapt op biologische thee met een Fairtrade keurmerk. We kopen dit bij het filiaal van Waar Utrecht aan de Lijnmarkt in Utrecht.

Voor gebruik op de zaak voor koffie, thee, soep en water worden uiteraard mokken en glazen gebruikt.
Voor de onze lunch is een trommeltje of broodzak ’n goede keuze, het gebruik van aluminium folie voor de dagelijkse bammetjes is bij Triade Party Rent helaas niet toegestaan! De productie van aluminium folie uit bauxiet kost zéér veel energie.
Om te zorgen dat er na de lunch niet onnodig warm water uit de waterkoker wordt weggespoeld is aan de zijkant een eenvoudige verdeling gemaakt, zodat er precies afgepast water wordt gekookt.

personeel

De meeste werknemers wonen in de eigen regio en dat is gunstig voor de woon-werk kilometers. In januari 2010 zijn we gestart om groene woon-werk kilometers te promoten en deze belastingvrij uit te betalen á € 0,19 per kilometer. Het aantal groene fietskilometers woon-werkverkeer kilometers bedraagt jaarlijks ongeveer 33%. Blijft ’n lastig punt, want veel medewerkers zijn verknocht aan de auto!

Bij Triade Party Rent zijn stagiaires in verschillende disciplines en van verschillende niveau’s werkzaam, voor HBO, MBO en snuffelstage. Triade Party Rent is sinds 2003 een SBB erkend leerbedrijf. Stagiaires zijn woonachtig in de eigen regio. Hierdoor is woon-werkverkeer op de fiets of met het openbaar vervoer voor stagiaires een must.

De eigenaar van Triade Party Rent is sinds 2005 als mentor verbonden aan Jong Ondernemen. Dat betekent dat hij jaarlijks één of meerdere groepen HBO- en/of MBO studenten gedurende het schooljaar ondersteunt op het gebied van marketing, verkoop en algemene bedrijfsvoering van hun College Company. O.a. bij de volgende opleidingen: Hogeschool TIO, ROC afdeling industrieel design, Grafisch Lyceum Utrecht, BusinessSchool Nootenboom en Hogeschool Utrecht afdeling SBRM /FEM.

gebouw

De neerslag welke op de daken van ons bedrijfsgebouw en het straatwerk valt wordt via de hemelwaterafvoer afgevoerd naar het oppervlaktewater.

Het sanitair wordt schoongemaakt met groene zeep en schoonmaakazijn. Ons toiletpapier is kringloop toiletpapier, de stortbak van het toilet is een waterbesparende variant. Alle kranen zijn voorzien van een doorstroom begrenzer.

kantoor

Voor de interne papierstroom maken we gebruik van 100% wit-, geel- en groen kringlooppapier met het “het Blauwe Engel” keurmerk, het “EU label” en het “Cradle to Cradle” certificaat. Ook voor onze schrijfblokken, post-it memo’s en flip-over papier gebruiken we kringlooppapier. Dit papier kopen we bij Bureaubewust in Utrecht, gespecialiseerd in groene kantoorartikelen.

Bij zakelijke magazines wordt bepaald of de inhoud van het magazine wel aansluit bij ons interesse veld. Als dat niet het geval is dan gaat dit ongevraagde drukwerk met een briefje retour afzender, met het verzoek om onze bedrijfsgegevens te verwijderen.

Stuur ons géén mailing met een gadget, Triade Party Rent bedankt ervoor! Samen met ’n briefje met uitleg gaat deze prullaria zoals pennen en jaarplanners weer retour naar de afzender voor hergebruik.

Voor onze telefoonnotitie’s gebruiken we sinds 1994 tot memo’s versneden afgedankt briefpapier van diverse organisaties.

Door gebruik te maken van de Eko Stapler hebben we het gebruik van nietjes nagenoeg uitgebannen. De vellen papier worden door de Eko Stapler zeer vernuftig in elkaar “gevouwen” waardoor nietjes van metaal overbodig worden. Een bijkomend voordeel is, dat bij het archiveren van contracten en magazijnbonnen géén overtollige nietjes verwijderd hoeven te worden, wat ook nog een kostenbesparing op arbeidsloon betekend.

digitaal

Medio januari 2011 zijn we overgestapt op het letterfont Ecofont. Onze laserprinters zijn voorzien van eco-mode. Met beide is een forse reductie van toner mogelijk. Gelijktijdig zijn we gestart met het versturen van de facturen per mail. Hiermee besparen we briefpapier & enveloppen en uiteraard ook portokosten. De printer staat standaard ingesteld op de dubbelzijdige printmodus.

Op de site van the Green Web Foundation kan je kijken of je eigen website groen wordt gehost. Het digitaal verzenden van data is niet per definitie groener dan reguliere verzending per post, vanwege de energie verslindende data centers.

Nagenoeg iedereen heeft een smartphone of tablet paraat. Daarom is sinds september 2012 een mobiele website live, special gebouwd voor deze devices. Géén papier verslindend drukwerk en toch bij alle afnemers onder de aandacht.

energie

In juli 2007 zijn we overgestapt van grijze stroom naar Eneco EcoStroom. Door nieuwe inzichten is inmiddels duidelijk dat deze groene stroom géén CO2 reductie oplevert en wordt daarom sjoemelstroom genoemd. Daarom zijn we op 18 mei 2015 overgestapt op Eneco Hollandse Wind, deze duurzame stroom is voorzien van een Milieukeur.

Het wassen van tafellinnen doen we deels in eigen beheer. Het drogen van deze tafelkleden doen we groen & kosteloos aan een waslijn dus daarom zonder energieverslindende wasdroger!

In het kantoor en onze showroom maken we gebruik van spaarlampen en ledverlichting. Doorgaans treed er via de dakramen voldoende daglicht binnen en is kunstlicht hierdoor overbodig. Sinds april 2014 zijn er dakramen bijgeplaatst en is er ook op minder heldere dagen voldoende daglicht.

Na werktijd gaat alle kantoor apparatuur uit, er blijft niets standby staan. De stekkers gaan uit het stopcontact of er zit een “standby killer” op.

inkoop

De schaalgrote waarop Triade Party Rent opereert als speler in de verhuurmarkt, is niet altijd groot genoeg om een vuist te maken en leveranciers tot vergroenen te doen overstappen.

grondstoffen

Onze Café de Paris bistrosets zijn in eigen beheer gemaakt van Fins plantage berkenhout met een Pefc keurmerk, dat de milieuverantwoorde exploitatie van het hout waarborgt. De halffabricaten zijn vervaardigd in een houtwerkplaats van een TBS kliniek. De blank gelakte halffabricaten zijn vervolgens door een Utrechtse meubelmaker geassembleerd. Triade Party Rent verhuurt hiermee een duurzaam en zéér verantwoord terras meubilair.

Voor de fabricage van ons Valencia meubilair is gekozen voor vurenhouten steigerplanken.

Voor het maken van transport bakken in grote maten kiezen we plaatmateriaal zoals berken multiplex of wilgen multiplex en vurenhout.

Ons glaswerk is hygiënisch verpakt in kunststof transportkorven. Leverancier Hulkenberg BV, heeft zich verplicht om de glaskratten en transportbakken welke door schade niet meer gebruikt kunnen worden retour te nemen. Hierna worden deze verschredderd en wordt het granulaat weer gebruikt als nieuwe grondstof voor o.a. cement kuipen en bouwemmers.

overheidscriteria

Overheden houden bij hun inkoopbeleid rekening met het milieu en sociale omstandigheden. Bedrijven met een helder beleid op het gebied van milieu, sociale omstandigheden en werkgelegenheid voor kwetsbare groepen in de samenleving (social return) hebben een flinke voorsprong op bedrijven zonder MVO beleid.

keten en leveranciers

Er zijn afspraken gemaakt met onze leveranciers. Hierdoor krijgen we uitsluitend op herbruikbare euro pallets aangeleverd en niet op wegwerppallets. Tevens vragen we leveranciers gebruik te maken van recyclebaar papieren/kartonnen & plastic verpakkingskussens in plaats van verpakking chips. Verpakking chips kan in onze bedrijfsvoering niet worden hergebruikt en vergroot de hoeveelheid restafval.

ketenverantwoordelijkheid

Veel van onze inkoop vindt plaats bij Nederlandse contractpartners. De productie van deze huurmaterialen vindt plaats in o.a. China, Turkije en het Midden Oosten.
In gesprek met contractpartners zouden we graag weten hoe het energieverbruik, het materiaalgebruik, de herbruikbaarheid en de arbeidsomstandigheden in het land van herkomst geregeld is, om dit zo goed mogelijk in kaart te brengen via de mvo riscicochecker. Voorlopig heeft dit bij ons géén verdere prioriteit.

relaties & stakeholders
netwerken

Sinds juli 2010 zijn we partner van MVO Nederland. Bedrijven met stevige MBO ambities ontmoeten elkaar, delen kennis, doen inspiratie op en werken samen aan MVO innovaties voor diverse bedrijfsprocessen, wat leidt tot nieuwe business kansen en verdere vergroening.

collega’s

Collega’s zijn zich ervan bewust dat ze bij een groen bedrijf werkzaam zijn en ze geven uitvoer aan het gekozen groene beleid. Door inzet & bottum up ideeën komen we tot een verdere vergroening.

marketing & communicatie

We communiceren transparant over ons MVO beleid. Vanaf 2009 in is ons financiële jaarverslag ook een sociaal jaarverslag opgenomen. Hierin staat welke doelen we hebben bereikt en welke kansen we in het nieuwe jaar gaan aanpakken.

omgeving

Tafellinnen wat na verhuren met scheuren of brand gaatjes retour komt en daarna onzichtbaar kan worden hersteld, wordt ter reparatie aangeboden aan een reparatie atelier. Hiermee creëren we werkgelegenheid in de nabijheid van het bedrijf en ondersteunen hiermee de plaatselijke economie. Lokaal zakendoen en eigen gemeenschap steunen is een belangrijke pijler van MVO-beleid.

leveranciers

We proberen onze leveranciers zoveel mogelijk te betrekken bij ons MVO beleid. We maken afspraken over de wijze waarop we nieuwe materialen geleverd willen krijgen. Helaas merken we maar al te vaak dat een groene denkwijze al bij voorbaat lastig is en liever wordt vermeden.

bankzaken

De Triodos Bank sluit met duurzaam bankieren naadloos aan bij ons eigen beleid. Voor onze bankzaken maken we zowel gebruik van de Triodosbank als de Rabobank. Bij Triodosbank hebben we sinds oktober 2011 een bescheiden beleggingsrekening met 5 certificaten Triodosbank.

afnemers van partymaterialen

Er wordt voornamelijk aan afnemers in de eigen regio geleverd. Dat zorgt samen met de centrale ligging aan uitvalswegen voor een forse besparing van de transport kilometers. De focus is erop gericht om de transportregio niet “uit te breiden” maar “in te breiden” om daarmee de CO2 uitstoot door transport verder te reduceren.

Door onze transparante en goed geïntegreerde MVO beleid zijn we voor locaties welke een Green Key label in bezit hebben inmiddels een veel gevraagde contractpartner om mee samen te werken. Al was het maar vanwege de centrale ligging van ons bedrijf in Midden Nederland.

inspiratie nodig voor vergroening?
“Graag vertel ik enthousiast over ons MVO beleid zodat je daarna voldoende inspiratie hebt om zelf aan de slag te gaan en kansen ziet om je eigen bedrijf te vergroenen!”

sponsoring algemeen

We zijn bordsponsor bij voetbalvereniging Maarssen & voetbalvereniging VIOD en adverteren met banners ibij diverse (sport) verenigingen in ons verzorgingsgebied.

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid sponsoren we enkele lokale goede doelen in natura. Samen met vele andere ondernemers in de Stichtse Vecht supporten we jaarlijks o.a. het benefiet kerstconcert voor het Johannes Hospitium in Vleuten. De opbrengst uit toegangskaarten & sponsoring is jaarlijks goed voor euro 12.000,–

De Rotaryclub Maarssen organiseert jaarlijks de Buitenbios bij landgoed Doornburgh. Triade Party Rent sponsort voor de bezoekers de partygoederen voor het eten & drinken en zitten & staan. De opbrengst gaat naar Fight Cancer Stichtse Vecht.

happietaria utrecht

Jaarlijks ondersteunen we het door studenten gerunde pop-up restaurant Happietaria Utrecht met huurmaterialen in natura. Het Utrechtse Happietaria restaurant kan sinds 2003 op onze support rekenen. We nemen de levering van het servies & bestek, glaswerk en keukenapparatuur voor onze rekening. Het sponsorbedrag hangt af van de tijdelijke locatie en de faciliteiten ter plekke, in 2017 betrof het sponsorbedrag euro 4.000,=.
De opbrengst varieert jaarlijks en loopt uiteen van euro 30.000,– tot 50.000,– per editie!

beursvloer Stichtse Vecht

De Beursvloer is een evenement waar bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in een informele sfeer om samen een deal te sluiten in de vorm van een match. Geld is hierbij taboe. Via de beursvloer faciliteerde we o.a. het feest voor Vreeland 750 jaar. De tegenprestatie was free publicity. In 2018 zijn we ook aangehaakt bij Beursvloer Utrecht.

keurmerken en netwerken

Voor het verduurzamen van je eigen organisatie of bedrijf is geen draaiboek voorhanden. Wij vinden het belangrijk om met veel verschillende bedrijven en organisaties te sparren en nieuwe netwerken te vormen om samen te verduurzamen en elkaar verder te helpen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarom sluiten we regelmatig aan bij groene netwerken.

tot slot

Heb je vragen over het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen beleid van Triade Party Rent, bel me gerust: (0346) 555 975 of mail: mark (at) triadepartyrent (punt) nl
Graag maak ik een afspraak en vertel ik enthousiast alle ins & outs over ons MVO beleid en ik weet zeker dat je daarna voldoende inspiratie hebt om zelf aan de slag te gaan met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kansen ziet om je eigen bedrijf te vergroenen!

Triade Party Rent – Mark van der Horst
laatste update: donderdag 22 november 2018