Trends

De laatste trends vind je bij Triade Party Rent. Regelmatig breiden we ons assortiment uit met nieuwe artikelen. Partymaterialen afgestemd op de laatste trends en ontwikkelingen in de verhuur. Of seizoensproducten afgestemd op vragen uit de markt.

Houten klapstoelen huren?

Wilt u bijvoorbeeld houten klapstoelen voor uw evenement? Bekijk dan onze pagina over het huren van houten klapstoelen.

Witte klapstoelen voor bruiloft huren

Ook krijgen wij regelmatig vragen over het huren van witte klapstoelen voor een bruiloft. Uiteraard kunnen wij u hier bij helpen. Bekijk onze pagina over het huren van klapstoelen voor bruiloften.

Bij ons kan je alles huren voor je 21-diner

Steeds populairder is een 21-diner. Bij een 21-diner geeft de jarige, die 21 wordt, een diner voor zijn/haar vrienden. Hier is natuurlijk veel voor nodig, denk aan servies, extra stoelen, bestek, etc. Bij Triade Party Rent kan je alles voor jouw 21-diner. Bekijk onze pagina over het huren van spullen voor je 21-diner en ontdek hoe wij jou kunnen ontzorgen.

Nederland kleurt oranje

Natuurlijk duimen we dat het Nederlands elftal bij een belangrijk sportevenement in de finale komt te staan. Of dat een individuele sporter een fantastische prestatie neerzet. Om thuis of op de zaak het event intens te beleven hebben we stretch statafel afrok in de kleuren rood, wit, blauw en natuurlijk oranje. Dit zorgt voor de ultieme wedstrijd uitstraling en komt u ook alvast in de juiste sferen. Olé, oléooooollléééé.

Zinken teil Cold Drinks  

Lekker loungen met je collega’s op de bedrijfsborrel of lekker chillen met de buurtjes. Er is altijd wel een moment om heerlijk te genieten van koude drankjes. Drank uit een flesje op de juiste temperatuur met crushed ice in een royale zinken teil. Degelijk uitgevoerd met stoere handgrepen en duidelijke opdruk Cold Drinks. Goed te gebruiken in combinatie met ons Valencia meubilair.