Alles voor jouw 21-diner

Bij Triade Party Rent kan je alles huren voor een zorgeloos 21-diner

HIEP HIEP HOERAAA!! Je wordt 21 en je wilt wat voor je vrienden organiseren. Dan is een 21-diner voor je vrienden een goed idee! Wij weten hoe je een leuk, gezellig en onvergetelijke diner zult hebben en weten welke dingen je moet huren om een zorgeloos 21-diner te geven.

Hieronder lees je waar je aan moet denken als je een 21-diner gaat organiseren en wat je allemaal bij Triade Party Rent kunt huren.

Kies een thema voor je 21 diner

Voor jouw 21-diner kan jij bepalen wat het thema is. Daarbij kan je een dresscode opstellen afhankelijk van je thema. Dit thema komt terug in de aankleding, het menu en de uitnodiging. Een deftig thema is een keuze, maar je kan ook eens gek doen en voor een jungle thema kiezen. Maak er wat leuks van!

Wat moet je huren voor een 21-diner?

Bij het diner horen natuurlijk borden, bestek en glazen. Vergeet natuurlijk niet de tafelopmaak om het iets meer sfeer te geven. Bij Triade Party Rent is het niet nodig om de benodigdheden te kopen, maar kan je voor een lager bedrag je borden, bestek en glazen voor je 21-diner huren. Wij hebben een ruime keuze uit servies, bestek en glazen.

Geen zorgen om de afwas, want dat regelen wij wel! Stoelen en tafels zijn essentieel bij een diner. Bij ons kan je  verschillende stoelen en tafels huren voor je 21-diner, je hoeft alleen te kijken wat bij jou en je thema past. Zorg ervoor dat iedereen verzekerd is van een gezellig plekje bij het diner en huur ook direct genoeg stoelen voor je 21-diner!

21 diner servies en bestek huren
21-diner organiseren

Van plan om je 21-diner buiten te organiseren

Een 21-diner kan in de buitenlucht gevierd worden en dan kan een tent wel handig zijn. Als je het minder bedekt wil hebben, kan je ook kiezen voor een parasol. Bij Triade Party Rent is dit te huren. Bekijk ons assortiment!