Stoofpannetjes huren

Mini stoofpannetjes huren regio Utrecht

Wilt u mini stoofpannetjes huren voor uw winters buffet? Bij Triade Party Rent kunt u terecht voor het huren van al uw party materialen en benodigdheden voor uw winters buffet. De kleine stoofpotjes zijn ’n echte eyecatcher op uw buffet. De emaille pannetjes zijn licht in gewicht en geschikt voor alle soorten gerechten, zowel koud als warm.

stoofpannetjes huren          stoofpannetjes huren

Handige stoofpannetjes huren voor uw winters buffet

De éénpersoonspannetjes of stoofpannetjes zijn geschikt voor het serveren van uw winters buffet. Mini Pannetjes of Le Creusetpannetjes zijn prima geschikt om individuele porties op een originele wijze te presenteren. Of het nu gaat om boerenkool met worst, zuurkool of hutspot met spek. De mini pannetjes zijn geschikt voor zowel bereiding als presentatie van uw voorgerecht, nagerecht, soep of een winters buffet.

De creatieve thuiskok zal zeker niet alleen de Hollandse pot bereiden in deze kleine pannetjes. Gelukkig staat het internet vol met heerlijke recepten zoals stoofpotje rundvlees of mini pannetje met romige kip. Ook de vegetarische gerechten zijn heerlijk, zoals de vegetarische lasagne of de mini quiches met prei en paprika.

U kunt de éénpersoonspannetjes, stoofpannetjes, stoofpotjes of mini pannetjes eenvoudig en snel huren in regio Utrecht. Afhalen in Maarssen bij Triade Party Rent of laten bezorgen in regio Utrecht. We hebben zowel, wit, zwart als ivoor op voorraad.

Hollands pannetje en Le Creuset pannetje online bestellen

Wij leveren al het nodige aan materialen voor uw winters buffet, voor kleine en grote gezelschappen. U kunt direct uw mini stoof pannetjes in Utrecht huren. Ook kunt u via onze webshop aanvullende party materialen huren zoals borden & bestek en warm houd apparatuur.

Triade Party Rent voor het huren van al uw partymaterialen tijdens een winters buffet in regio Utrecht.

Over de afwas hoeft u zich géén zorgen te maken. Als u de huurmaterialen gespoeld en gesorteerd retourneert, dan doen wij de afwas!