Stoelen huren Utrecht

Stoelen huren Utrecht, Triade Party Rent heeft een ruim assortiment stoelen voor elke gelegenheid. Het huren van stoelen uit ons horeca assortiment is voor u een prima manier om in te spelen op de wisselende vragen van uw opdrachtgevers.

Particulier stoelen huren Utrecht

Voor een particuliere afnemer is het huren van horecastoelen een prima manier om tijdens een thuisfeest & tuinfeest snel te kunnen beschikken over meer zitruimte. Afhankelijke van uw budget en uw aanvraag hebben we diverse oplossingen voorhanden. Van basic tot luxe. Maar ook stoelen met vintage look zijn voorradig. De stoelen voor het 21-diner van uw zoon of dochter zijn immers heel anders dan die voor het examenfeestje van uw jongste.

Zakelijk stoelen huren Utrecht

Voor ’n congres of business meeting bij u op de zaak is, stoelen huren Utrecht, bij Triade Party Rent een goede oplossing om deze tijdelijke vraag naar meer zitcomfort snel op te lossen. De vragen uit de markt zijn veelal van tijdelijke aard, daarom is kopen meestal geen voor de hand liggende oplossing. Onze stoelen worden veelal rijdend geleverd, zodat het intern transport ’n fluitje van een cent is en het klaarzetten van de stoelen snel en makkelijk is te realiseren.

Waarom stoel huren Utrecht bij Triade?

  • Diverse uitvoeringen
  • Compact geleverd
  • Modern, trendy of klassiek
  • Prima zitcomfort
  • Voor ieder budget
  • Rijdend geleverd op ’n transport “hondje” of rolcontainers
  • Viltglijders op aanvraag meegeleverd

Géén zorgen over de opslag

Na uw meeting of thuisfeest zorgt u dat alles weer op de hondjes en rolcontainers wordt terug gestapeld, zodat we na het event de stoelen weer retour kunnen halen.

Geen zorgen over het afval

Om te zorgen dat de stoelen niet van de rolcontainer afglijden gebruiken we soms wikkelfolie om dat te voorkomen. Samen kunnen we ervoor dat we het milieu zo min mogelijk belasten. Indien u geen mogelijkheden heeft voor recycling, dan zorgen wij na gebruik voor recycling en nemen we de schone folie weer mee in de meegeleverde blauwe foliezak. Onze afvalverwerker zorgt voor verdere recycling.