Statafels huren Utrecht

Heeft u binnenkort een feest of borrel bij u thuis in de regio Utrecht en wilt u hiervoor statafels huren? Of misschien verzorgt u wel een receptie of bedrijfsborrel bij u op kantoor. Samengevat, bij statafels huren Utrecht, Triade Party Rent kunt u terecht voor het huren van statafels. En wil je de statafels helemaal mooi maken, dan kies je voor een statafelhoes in bijpassende kleur.

Het huren van statafels maakt uw feest compleet

Het huren van statafels voor uw feest of receptie is een groot pluspunt voor uw gasten en de juiste sfeer in de ruimte. Statafels biedt meer bewegingsvrijheid ten opzichte van de standaard tafels. Ook is het zo dat uw gasten zich sneller op hun gemak voelen in een grotere ruimte door de statafels. Kortom: Het huren één of meerdere statafels is een must bij uw feest of receptie.

Voordelen van statafels huren

  • Stevig en stabiel
  • Hoge kwaliteit voor intensief gebruik
  • Degelijke afwerking
  • Inklapbaar en compact
  • Robuuste vormgeving
  • Ophalen of laten bezorgen regio Utrecht
  • Viltglijders op aanvraag meegeleverd

Statafel huren met bijpassende tafelrok

De inklapbare statafel kunt u net dát beetje extra’s meegeven door middel van een statafelhoes. Onze statafelrokken zijn leverbaar in zowel klassiek en trendy. Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Waardoor u de statafelhoezen kunt afstemmen op inrichting van de ruimte. Wat uw thema ook is of welke kleuren u ook gaat gebruiken voor de inrichting van de ruimte. Een tafelrok maakt statafels huren Utrecht bij Triade Party Rent compleet.

Tip: Voor ’n babyshower ligt de keuze van babyblauw bij een jongetje en babyroze bij een meisje natuurlijk voor de hand. Of wil je liever genderneutraal dan kan dat natuurlijk ook!

Samengevat: bestel vandaag nog makkelijk en snel uw partymaterialen online. Triade Party Rent voor het huren van statafels en statafelhoezen in de regio Utrecht. Voor een persoonlijke advies neemt u contact met ons op.