Kroon bier fusten

Al meer dan 300 jaar is Kroon Bier een van de belangrijkste biermerken van Nederland. Het bier wordt geproduceerd door de Swinkels Bierbrouwerij. Kroon Bier wordt al sinds 1627 gebrouwen en komt oorspronkelijk uit Oirschot. Inmiddels is Kroon Bier uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Kroon Bier fusten zijn verkrijgbaar in 20 en 50 liter.

Unieke smaak van Kroon Bier

Het geheim van de unieke smaak van Kroon Bier fusten ligt in de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het vakmanschap waarmee het bier wordt gebrouwen. Het bier wordt gebrouwen met een combinatie van gerst, hop en water. Dit zorgt voor een verfijnde en evenwichtige smaak. De gerst wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn kwaliteit en wordt op ambachtelijke wijze gemout om de smaak van het bier te verbeteren. De hop wordt toegevoegd om het bier zijn karakteristieke bitterheid te geven en het water wordt zorgvuldig gefilterd om de zuiverheid en kwaliteit van het bier te waarborgen.

Kroon Bier pilsener

Kroon Bier is vooral bekend om zijn pilsener, gekenmerkt door zijn heldere goudgele kleur, verfrissende smaak en lichte body. Het bier heeft een alcoholpercentage van 5% en een subtiel aroma van mout en hop. Het is een perfect bier voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een gezellige avond met vrienden of een feestelijke gebeurtenis. Maar Kroon Bier biedt meer dan alleen pilsener. Het biermerk heeft ook een aantal andere varianten in zijn assortiment, waaronder bockbier en witbier. Het bockbier heeft een volle, rijke smaak met tonen van karamel en chocolade, terwijl het witbier wordt gekenmerkt door zijn frisse en fruitige aroma en smaak.

Geliefd bij bierliefhebbers

Kroon Bier is niet alleen geliefd bij bierliefhebbers in Nederland, maar ook daarbuiten. Het bier wordt geëxporteerd naar verschillende landen over de hele wereld. Het is te vinden in bars, restaurants en slijterijen in onder andere Duitsland, Spanje, de Verenigde Staten en China.

Kortom, Kroon Bier is een biermerk met een rijke geschiedenis en een unieke smaak die wordt gewaardeerd door bierliefhebbers over de hele wereld. Of je nu houdt van pilsener, bockbier of witbier, Kroon Bier heeft voor elke smaak en gelegenheid een perfect bier in huis. Proost!

Kroon Bier bij Triade Party Rent

Binnenkort een feestje waar ook bier geschonken wordt? Bij Triade Party Rent bestel je eenvoudig Kroon Bier fusten van 20 liter en fusten van 50 liter. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen met vragen of reserveringen!

Kroon bier 20 liter fust Kroon bier 50 liter fust