koningsdag huren

koningsdag huren; partymaterialen

Heerlijk zomers weer en je oranje outfit kan uit de kast op de gezelligste dag van het jaar. Het is Koningsdag en dat betekent verkopen op de vrijmarkt in Utrecht & Maarssen. Triade Party Rent is er voor je party materialen om een onvergetelijk feestje te organiseren.

koningsdag huren

Je hebt al je tweedehands handelswaar bij elkaar die je op de vrijmarkt gaat verkopen. Ga jij je spulletjes op een kleedje aanbieden of wil jij op de vrijmarkt een kraampje of een statafel in de kleur oranje? Dan ben je bij Triade Party Rent aan het juiste adres. Naast deze materialen hebben wij diverse andere artikelen op onze website om je Koningsdag tot in de puntjes voor te bereiden.

koningsdag huren; partykraam

Wil jij op Koningsdag op de markt staan? Maar heb jij nog geen marktkraam, huur dan bij ons jouw partykraam. De partykraam is een eenvoudige demontabel en veelal makkelijk zelf te vervoeren in een ruime middenklasser. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

  • partykraam tafelblad lengte 180 cm x breedte 80 cm
  • eenvoudig montabel & demontabel

statafelhoes oranje huren

koningsdag huren; statafelafrok

Geef jij op koningsdag een feestje huur dan een statafel. Dan hebben wij de perfecte kleur statafel afrok voor jou. Namelijk de oranje statafelafrok! Wij verhuren ook verschillende statafels met diverse andere kleuren statafelafrok.

  • statafel afrok oranje van stretch stof
  • tafelkleed past strak om je statafel
  • geschikt voor statafel met bovenblad Ø 85 cm
  • géén waskosten