Houten klapstoelen huren

Triade partyrent heeft houten klapstoelen voor elk evenement!

Op zoek naar een groot aantal stoelen die u ook snel op kunt bouwen en aan de kant kunt zetten? Dan zijn onze houten klapstoelen een ideale keus! U kunt onze houten klapstoelen huren voor elk evenement. Of het nu om een BBQ in het de buitenlucht gaat, of om een bedrijfsevenement: wij hebben de stoel die geschikt is voor uw evenement. Doordat de klapstoelen van hout zijn, blijven ze stevig en kunnen ze ook prima buiten neergezet worden.

De vintage houten klapstoel

Heeft u een groot aantal houten klapstoelen nodig die passen in een eigentijds interieur? Deze houten klapstoelen met een mooie vintage look past bij elke gelegenheid en geven gelijk sfeer. Doordat deze klapstoelen van hout zijn, kan je ze zowel binnen als buiten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan toneelopvoeringen, tentfeesten maar ook grote diners en bedrijfsfeestjes: met deze vintage houten klapstoel kan je altijd uit de voeten.

Bovendien zijn ze gemakkelijk inklapbaar en eenvoudig stapelbaar waardoor je ze ook weer snel aan de kant hebt. Handig als er daarna nog gedanst moet worden. Wij hebben een groot assortiment houten klapstoelen beschikbaar om te huren. U bent ook vrij om langs te komen en ze eens in het echt te bewonderen!

De Bistro houten klapstoel huren

Wilt u een houten klapstoel huren die meer geschikt is voor een café of bistro? Bekijk dan eens de houten Café de Paris Bistro klapstoel. Deze heeft ander hout dan de vintage houten klapstoel een ook heeft de stoel een ander design. Perfect voor in een bistro, café of op een terras. Verwacht u tijdens een evenement meer gasten en wilt u mooie houten klapstoelen die passen bij de rest van uw café, restaurant, bar of terras? Huur de Café de Paris bistro klapstoel dan bij Triade Partyrent!