Glazen huren Utrecht

Glazen huren Utrecht, Triade Party Rent heeft een gevarieerd aanbod aan glazen in het assortiment. De drankglazen op uw sfeervol gedekte tafel laten de drank tot z’n recht komen. Het glaswerk is in harmonie met het servies om de sfeer en de juiste entourage compleet te maken.

Iedere drank heeft z’n eigen specifieke glas. Hierdoor komen geur, kleur en smaak van de drank het beste tot z’n recht. Ons ruime assortiment glaswerk bied uitkomst op iedere vraag. Voor ieder budget kunt u bij ons terecht, zowel budget, basic als de luxe uitvoering.

Glazen huren Utrecht verhuurt glazen in diverse afmetingen voor nagenoeg alle soorten dranken. U heeft keus uit glaswerk van genormeerde merken zoals Arcoroc, Libbey & Luigi Bormioli & Royal Leerdam

We snappen dat het niet altijd mogelijk is om u huuraanvraag ruim vantevoren te plannen zoals bijvoorbeeld bij een uitvaart. Hier spelen we uiteraard snel op in.

Schoon, schoner, schoonst

De gehuurde glazen zijn gebruiksklaar. Onze vaatwasser wast alles met osmosewater. Bovendien wassen we met een zacht vaatwasmiddel speciaal geschikt voor glazen. Door de warme naspoeling van 90 graden drogen de glazen bovendien streeploos op. Glazen met glascorrosie gaan in de nabewerking uit de voorraad in de glas recycling. Daarna is het glaswerk klaar voor gebruikt op uw gedekte tafel of voor uw gasten.

Plastic afval

Indien de bestelling wordt geleverd op ’n rolcontainer is deze ingepakt in wikkelfolie. Dit is om te voorkomen dat de korven tijdens het transport gaan glijden. Na het uitpakken van de rolcontainer blijft u met een flinke hoeveelheid plastic verpakkings”afval” achter. Indien u deze folie bij retourhalen schoon retour meegeleverd in de “blauwe zak” dan zorgen wij voor recycling. Afval is grondstof!

De afwas

De glazen worden geleverd in handige stapelbare transportkorven. Ieder glas heeft ’n eigen kleurencombinatie en is dus goed herkenbaar. Na gebruik zorgt u dat alle glazen weer gespoeld en gesorteerd in de juiste transportkorven retour gaan naar Triade Party Rent. Wij zorgen vervolgens voor de afwas!