Bestek huren

Ieder gerecht vraagt om ander bestek. Een chique amuse of een royaal grand dessert. Het model is aan te passen aan uw wensen en budget. Bestek huren, bij Triade Party Rent voor strak & tijdloos puntfilet of chique haags lofje, van visvork tot kinderbestek. Al onze huurmaterialen zijn hygiënisch verpakt en direct gebruiksklaar.

  • Juiste bestek snel geleverd
  • Kleine en grote aantallen; van 10 tot 1000 stuks
  • Schoon en hygiënisch verpakt in plastic
  • Afwassen niet nodig (voorspoelen wel!)
  • Van visvork tot sorbetlepel
  • Leverbaar in basic puntfilet of chique haagslofje
  • Al het bestek in hoogwaardig rvs 18/10

Bestek huren voor ieder budget

Bestek huren is ook voor uw event een prima oplossing. Triade Party Rent heeft voldoende messen, vorken en lepels in huis om uw particuliere en zakelijk event te faciliteren. Ons luxe Haags Lofje bestek is representatief om ieder event extra cachet te geven. Voor uw huur opdracht met een kleiner budget is ons strakke Punt Filet bestek een goede keuze.

Schoon, schoner, schoonst

Het gehuurde bestek is gebruiksklaar. Onze vaatwasser wast en spoelt met kraakhelder osmosewater. Hierdoor verkrijgen we een streeploos schoon resultaat. Eventuele smetjes worden in de nacontrole verwijderd. Het bestek wordt vervolgens hygiënisch verpakt in plastic. Daarna is het klaar voor gebruikt op uw gedekte tafel of buffet.

Plastic afval

Om ons bestek hygiënisch en schoon bij onze opdrachtgever te bezorgen, verpakken we het in plastic. We begrijpen dat u bij het uitpakken, niet gelukkig wordt van dat plastic afval. Géén probleem, we nemen dat plastic indien schoon, mee retour in de meegeleverde “blauwe zak” en zorgen voor recycling. Afval is grondstof!

De afwas

Het bestek wordt geleverd in handige stapelbare transportboxen. Na gebruik zorgt u dat alle bestek weer gespoeld en gesorteerd, dat wil zeggen soort bij soort, in de transportbakken retour gaat naar Triade Party Rent. Wij zorgen vervolgens voor de afwas!

Bestek huren is eenvoudig, snel en duurzaam. Neem contact met ons op voor een offerte of bestel het bestek direct in de webshop.