Barokstoel huren Utrecht

Wil je een Barokstoel huren? Iedere gelegenheid vraagt om een andere stoel. De ene keer geeft u een diner en de volgende keer heeft u een particulier feestje. Voor verschillende gelegenheden hebben wij verschillende stoelen. Een van de mooiste stoel is de barokstoel met een gouden zitting die niet meer zo snel te vinden is! Wij hebben deze voldoende op voorraad.

Barokstoel huren voor elke Gelegenheden

barokstoel huren goud

Voor een verjaardagsdiner of een luxe bijeenkomst is deze barokstoel een goede keus! Heeft u vragen of wilt u advies over stoelen voor gelegenheden, dan helpen wij u graag. U bent altijd welkom bij onze showroom om de stoel te bekijken. Ook zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar. De goudenstoel verhuren we zowel zakelijk als particulier.

Verjaardagsdiner

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u uw kind een onvergetelijke diner laten bezorgen? Weet u nog niet precies welke stoel u het beste kan huren voor zo’n diner? Dan hebben wij de bijpassende stoel voor u. Deze stoel is erg comfortabel en heeft een mooi luxe uitstraling. Zogezegd de perfecte stoel voor uw verjaardagsdiner.

barokstoel huren rood

Luxe bijeenkomst

Is er een luxe zakelijke bijeenkomst op komst die u nog moet organiseren? Weet u haast niet welke stoel daar het beste bij past? Wij adviseren u deze barokstoel. De kleur van de barokstoelen past overal goed bij en het zitcomfort is optimaal voor uw gasten.

Kortom heeft deze stoel een aantal voordelen. Hieronder vindt u de voordelen nog een keer terug:

  • Diverse gelegenheden
  • Compact geleverd
  • Zitting van goud- of roodkleurig fluweel
  • Prima zitcomfort
  • Snelle levering
  • Rijdend geleverd op ’n transport “hondje” of rolcontainers
  • Viltglijders op aanvraag meegeleverd