verhuurnieuws 2017

verhuurnieuws 2017 Triade Party Rent

In verhuurnieuws 2017 Triade Party Rent diverse interessante gebeurtenissen uit dit jaar. Met o.a. de sponsoring van de openlucht bioscoop op landgoed Doornburgh en de opening van de Dafne Schippersbrug met een gezamenlijk lunch.

sponsoring openluchtbioscoop Doornburgh

De eerste editie van de openluchtbioscoop op landgoed Doornburgh trok ruim 600 bezoekers, terwijl op slechts 150 bezoekers per voorstelling werd gerekend. Het evenement is een blijvertje aldus Rotary Maarssen.  Veel bedrijven uit de regio sponsoren dit evenement, dat ruim 3000 heeft opgebracht. Deze opbrengst gaat naar diverse goede doelen.

sponsoring openluchtbioscoop Doornburgh

opening Dafne Schippersbrug

Op zaterdag 13 mei 2017 was de officiële opening van de Dafne Schippersbrug. Na het startschot door wethouder Lot van Hooijdonk was er de eerste Utrechtse Bruggenloop. Vervolgens schoven 80 bewoners uit Oog in Al en Leidsche Rijn aan bij de bewonerslunch op de brug. De lunch stond in het teken van ontmoeting tussen de beide wijken. De uitvoering van het evenement was in handen van evenementenburo ID310.

spoedlevering sneller op de fiets

Hoe snel gaat ’n spoedlevering met de fiets? Waarschijnlijk net zo snel of sneller als met de bakwagen! In ieder geval snel genoeg voor ’n tevreden opdrachtgever die dringend behoefte had aan flessenopeners voor een groot outdoor event.

spoedlevering sneller op de fiets

commercial Crystal Clear

Omdat je nu eenmaal niet altijd als hoofdrolspeler in de schijnwerpers kan staan. Onze circulaire terrastafels spelen een bescheiden bijrol in de commercial van Crystal Clear.

commercial Crystal Clear