verhuurnieuws 2016

verhuurnieuws 2016 Triade Party Rent

In verhuurnieuws 2016 Triade Party Rent diverse interessante gebeurtenissen uit dit jaar. We starten met het recyclen van folie bij onze afnemers met de blauwe foliezak en samen met de Mobiele Wijnbar staan we op #event16.


Happietaria
 Utrecht sluit af met een top opbrengst

Na vijf weken popup restaurant Happietaria, was het op donderdag 24 maart 2016 tijd om te knallen met een vette party in Maggy Malou in Utrecht. Studenten, medewerkers, sponsoren en HMT waren zeer benieuwd naar de opbrengst. De bezoekers gingen compleet uit hun dak bij het horen van de eindstand. In vijf weken tijd werd er een netto bedrag van euro 52.827,18 bij elkaar verdiend.

happietaria - triade party rent - studenten - popup restaurant - sponsoring - de lichtkring
met de Mobiele Wijnbar op event16

Jaarbeurs Utrecht is twee dagen het middelpunt van de evenementenbranche. Op #Event16 laten aanbieders uit de branche zien wat er van concept tot uitvoering mogelijk is.

Voor Triade Party Rent een prima moment voor samenwerking met de Mobiele Wijnbar. De goede wijn en de juiste sfeer van de Mobiele Wijnbar passen prima bij ons Café de Paris festivalmeubilair.

Mobiele Wijnbar - Café de Paris - bistroset - festival - Triade Party Rent - Event2016 - Event16 - evenementenbeurs - jaarbeurs - Utrecht

Blauwe foliezak erin!

Bij Triade Party Rent is vergroenen van de bedrijfsvoering en reductie van de afvalberg een belangrijk issue. Door huurmaterialen te verpakken in grotere volumes heeft Triade Party Rent al winst geboekt om verpakkingsfolie verder te reduceren.

Maar we willen meer. Daarom hebben we recycling met “de blauwe zak” geïntroduceerd.
Nadat de opdrachtgever de huurmaterialen heeft uitgepakt gaat de schone plastic folie in een blauwe foliezak. Bij Triade Party Rent wordt het plastic folie door de afvalverwerker opgehaald en daarna verantwoord gerecycled.

Veel afnemers zijn klaar voor afval reductie. En wij zien het als een logische stap om de dienstverlening van Triade Party Rent en onze vergroening verder uit te breiden.

blauwe zak - folierecycling - Triade Party Rent - glaskorven - hulkenberg - mvo - leven zonder afval - foliezak - recycling

 

beursvloer Stichtse Vecht

De vierde beursvloer Stichtse Vecht staat gepland op donderdag 21 april 2016. Pauw bedrijven in Breukelen is hét middelpunt waar maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Het maken van mooie matches staat op deze middag centraal.

We hebben ons uiteraard meteen ingeschreven om kennis te maken met maatschappelijke organisaties en tegemoet te komen aan interessante vragen uit het maatschappelijk werkveld.

opening Happietaria Utrecht

Op woensdag 17 februari 2016 is Happietaria Utrecht feestelijk geopend door Kardinaal Eijk. In de voormalige zorginstelling van Careyn de Lichtkring in Tuindorp gaat een team van studenten & vrijwilligers een popup-restaurant runnen. Vijf weken lang kan hier worden gegeten en gedronken waarvan de opbrengst is bestemd voor het goede doel.

Triade Party Rent sponsort dit jaar wederom “in natura” en is verantwoordelijk voor het servies, glaswerk en keukenapparatuur. Vervolgens bracht Kardinaal Eijk tijdens de “grande opening” een toost uit. Voorafgaand aan de opening nam hij ook een kijkje in de keuken, het kloppend hart van Happietaria.

kardinaal Eijk, Happietaria Utrecht, toost, Triade Party Rent, studenten, sponsoring

laatste stagedag Baris Sahan

Dinsdag 2 februari 2016 was de laatste stagedag van Baris Sahan. Voor zijn stage van de studierichting marketing & communicatie aan het Business and Administration College heeft hij bij Triade Party Rent een concurrentie analyse en een klantentevredenheid onderzoek uitgevoerd. Zijn stage is met twee mooie cijfers afgerond.

Baris Sahan, Triade Party Rent, Herenweg 64, Stagiaire