verhuurnieuws 2015

verhuurnieuws 2015 Triade Party Rent

In verhuurnieuws 2015 Triade Party Rent diverse interessante gebeurtenissen uit dit jaar. Master thesis door studenten van de Rotterdam Business School en Tour de France heeft Utrecht als start (en waren erbij!)

stagiaire viert feestje met Turkse hapjes

De slingers versierden de werkplek van Baris Sahan, onze stagiaire marketing & communicatie. Op 29 december 2015 vierde hij z’n verjaardag. Zijn moeder had ons in de watten gelegd. Voor de lunch waren er allemaal lekkere Turkse hapjes gemaakt. We hebben gesmuld en de duim van collega Baris op de foto zegt genoeg!

Baris Sahan, Triade Party Rent, stagiaire, Turkse man

circulaire economie

Vanuit de Rotterdam Business School hebben twee studenten met de afstudeerrichting Circulaire Economie, een onderzoek uitgevoerd onder onze leveranciers om te kijken in hoeverre het ownership van Triade Party Rent kon worden omgezet naar een usership.

Het onderzoek is nog niet volledig afgerond. We kunnen alvast concluderen dat helaas géén van onze leveranciers voornemens is om deze overstap te maken. De presentatie was op 17 december 2015 bij ons op de zaak.

Wouter Duyndam, Jeroen Adams, circulaire economie

Trouwbeleving in Nicolaikerk

De trouwmarkt is weer booming en beurzen gericht op aanstaande bruidsparen zijn er voldoende. De beurs Trouwbeleving is onderscheidend genoeg om eens te ondervinden of het werven van bruidsparen via een beurs voor Triade Party Rent een goede mogelijkheid is. We hadden alles uit de kast gehaald om in de Nicolaikerk in Utrecht de toegestroomde bruidsparen mooie ideeën aan de hand te doen voor hun bijzondere dag!

trouwbeleving, bruidsbeurs, nicolaikerk, ja ik wil, Triade Party Rent

Tour de France in Utrecht

Utrecht had hier weken naar uitgekeken, de start van Le Tour de France in Utrecht. Wij waren erbij en leverde de partymaterialen voor onze contractpartners voor een aantal venues. In park Lepelenburg in Utrecht maakten we een selfie van de bakwagen en het logo van de ronde van Frankrijk.

Tour de France, Lepelenburg, Triade Party Rent, Utrecht

rokjesdag & wasdag; een prima combinatie!

Als het kwik op ’n mooie zomerse dag de tropische temperaturen aantikt is in het centrum van Utrecht traditioneel rokjesdag. In het pittoreske Maarssen gaan de handdoeken en theedoeken na een frisse wasbeurt naar buiten om te drogen. Op zo’n warme dag gaan #rokjesdag & #wasdag goed samen.

triadepartyrent, wasdag, bedrijfswagen

champagne toren

Als creatieve partymanager wil je wel eens iets anders dan “gewoon” een glas champagne schenken aan de gasten van een bruidspaar. Met als achtergrond dit idyllische decor van de bouwde hij een champagne toren. En wat denk je, . . . . . géén één glas gebroken!

oudehortus, triadepartyrent, champagnetoren, Utrecht, Hortus botanicus

bestek voor Scouting Niftarlake

In het najaar van 2014 was de derde editie van beursvloer Stichtse Vecht. Voor Triade Party Rent een eerste kennismaking met dit unieke concept om bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties aan elkaar te verbinden.

Na een zeer geslaagde middag hebben we een match gemaakt met Scouting Niftarlake in Breukelen. Inhoud van de overeenkomst is dat Triade Party Rent al haar incourante bestek schenkt aan Scouting Niftarlake. Op vrijdag 23 januari werd het bestek opgehaald.

Scouting Niftarlake kan deze messen, vorken, lepels en opschep couvert, prima gebruiken in hun clubhuis in Breukelen wat niet alleen in gebruik is voor de bijeenkomsten van de speltakken maar ook verhuurd wordt aan derden.

bestek - Scouting Niftarlake - beursvloer Stichtse Vecht - circulaire economie