servies huren

servies huren Utrecht

Servies huren Utrecht, Triade Party Rent, heeft ruime keuze voor iedere stijl en ieder budget. Het trendy porselein is uniek in strakke vormgeving en licht van gewicht. Het tijdloze witte Mosa hotel porselein of het exclusieve Villeroy & Boch servies. Ons Renaissance servies met klassieke accenten, licht gebogen randjes en reliëf in de borden. samengevat een ruime keuze uit servies voor ieder budget en iedere smaak!

  • ruime keuze in hotel porselein
  • afwas & opslag door Triade Party Rent
  • snelle levering mogelijk
  • alle items gebruiksklaar
  • zakelijk en particulier
  • projectmatig & incidenteel gebruik
compleet en handig

Welke servies u kiest, onze servieslijn is compleet met alle mogelijke items. Borden en schalen zijn geschikt om direct aan tafel uit te serveren. Grote collectie serviezen van topmerken. Modern, basic en exclusief servies. Samengevat; zonder franje & decoratie of juist rijkelijk versierd.

gebruiksklaar

Met onze professionele 4-tanks vaatwasser zorgen we voor een superschoon wasresultaat. De naspoeling van ruim 90 graden met osmosewater zorgt er voor dat uw servies kraakhelder is. Daardoor droogt alles streeploos en superschoon op en zijn de huurmaterialen gebruiksklaar. Alle servies wordt hygiënisch verpakt en overzichtelijk bij u aangeleverd.
Na gebruik van het servies spoelt en sorteert u alle items en gaan deze weer retour in de transportbakken.

plastic afval

Om ons servies hygiënisch en schoon bij onze opdrachtgever te bezorgen verpakken we het in plastic. We begrijpen dat u bij het uitpakken, laten we zeggen #nietblij wordt van al dat plastic afval. Daarom nemen we dat plastic afval indien schoon, weer mee retour in de meegeleverde “blauwe zak” en zorgen voor recycling. Afval is grondstof!

de afwas

Het servies wordt geleverd in handige stapelbare transportboxen. Na gebruik zorgt u dat alle servies gespoeld en gesorteerd, dat wil zeggen soort bij soort, in de transportbakken retour gaat naar Triade Party Rent. Daarna zorgen wij vervolgens voor de afwas!