Highlights

Highlights partyverhuur, de laatste trends vind je bij Triade Party Rent. Regelmatig breiden we ons assortiment uit met nieuwe artikelen. Partymaterialen afgestemd op de laatste trends en ontwikkelingen in de verhuur. Of seizoensproducten afgestemd op vragen uit de markt.

Nieuw in het assortiment:

bord plat turquoise, Ø20 cm

speciaalbierglas 37 cl

Nederland kleurt ORANJE 

Natuurlijk duimen we dat het Nederlands elftal bij een belangrijk sportevenement in de finale komt te staan. Of dat een individuele sporter een fantastische prestatie neerzet. Om thuis of op de zaak het event intens te beleven hebben we stretch statafel afrok in de kleuren rood, wit, blauw en natuurlijk oranje. Dit zorgt voor de ultieme wedstrijd uitstraling en komt u ook alvast in de juiste sferen. Olé, oléooooollléééé.

Zinken teil Cold Drinks  
Lekker loungen met je collega’s op de bedrijfsborrel of lekker chillen met de buurtjes. Er is altijd wel een moment om heerlijk te genieten van koude drankjes. Drank uit een flesje op de juiste temperatuur met crushed ice in een royale zinken teil. Degelijk uitgevoerd met stoere handgrepen en duidelijke opdruk Cold Drinks. Goed te gebruiken in combinatie met ons Valencia meubilair.